Πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά; Άσκηση και δίαιτα

σωματική δραστηριότητα για απώλεια βάρους ανά μήνα κατά 10 κιλά

Το πρόβλημα της απώλειας βάρους είναι το πιο επίκαιρο τον τελευταίο καιρό, τόσο μεταξύ των νεαρών κοριτσιών όσο και μεταξύ των μεγαλύτερων γυναικών. Είναι όμως τα κορίτσια που τις περισσότερες φορές ανησυχούν για την εμφάνισή τους και την απουσία περιττά κιλών, γι’ αυτό και καθημερινά αναζητούν τρόπους να χάσουν 10 κιλά με ασκήσεις και δίαιτες. Γιατί ακριβώς 10 κιλά; Αυτό το βάρος είναι κατά προσέγγιση, γιατί για καθένα ο αριθμός των κιλών του υπερβολικού βάρους που πρέπει να απαλλαγείτε είναι καθαρά ατομικός. Ωστόσο, το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης στο Διαδίκτυο παραμένει «Πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά; Άσκηση και δίαιτα», γι' αυτό θα μιλήσουμε αργότερα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να χάσετε βάρος. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο δίαιτες και ασκήσεις, αλλά και σωστή διατροφή γενικά και διάφορες καλλυντικές επεμβάσεις (τυλίγματα, μασάζ, λουτρά), για να μην αναφέρουμε τσάγια και φυτικά σκευάσματα για απώλεια βάρους. Αλλά όλοι γνωρίζουν ότι είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την επίλυση του προβλήματος του πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά με ασκήσεις σε ένα μήνα που θα δώσουν το πιο έντονο αποτέλεσμα.

Τα ειδικά συστήματα προπόνησης απώλειας βάρους που έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς φυσικής κατάστασης σάς επιτρέπουν να χάσετε αποτελεσματικά 10 κιλά με άσκηση σε 2 εβδομάδες ή νωρίτερα, μόνο εάν τηρείτε αυστηρά μια συγκεκριμένη δίαιτα και επίπεδο σωματικής δραστηριότητας. Με τη βοήθειά τους, θα μπορέσετε όχι μόνο να επαναφέρετε το βάρος σας στο φυσιολογικό, αλλά και να αυξήσετε σχεδόν όλες τις μυϊκές ομάδες.

Για όλους όσους θέλουν να χάσουν βάρος κατά 10 κιλά με ασκήσεις σε 2 εβδομάδες ή το πολύ ένα μήνα, παρουσιάζουμε ένα ειδικό σετ αποτελεσματικών προπονήσεων στο σπίτι.

Πώς να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα με άσκηση;

Όπως έχουμε ήδη ανακαλύψει, μόνο μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο θέμα της απώλειας βάρους μπορεί να δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Επομένως, όταν κάνετε ασκήσεις για απώλεια βάρους, μην ξεχνάτε να τρώτε σωστά και να πίνετε έως και 2-3 λίτρα νερό. Η τακτική σωματική δραστηριότητα πρέπει να είναι υποχρεωτική. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να εγγραφείτε για πισίνα, γυμναστήριο, αερόμπικ, χορό, πιλάτες ή τρέξιμο.

Και αν θέλετε να εμπεδώσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το παρακάτω σετ προπονήσεων για να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά. Εξετάστε τις ασκήσεις για τις πιο προβληματικές περιοχές του σώματος:

  • Αρχική θέση - στέκεται στα χέρια σας (όπως στα push-ups), ενώ η πλάτη είναι ομοιόμορφη και δεν κρεμάει και το στομάχι τραβιέται προς τα μέσα. Λυγίστε το ένα πόδι στο γόνατο και στρέψτε το προς τον αντίθετο ώμο και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα με το άλλο πόδι περίπου 15 φορές για 3 σετ.
  • Πιάσε την πλάτη μιας καρέκλας και σήκωσε το πόδι σου σε γωνία 90 μοιρών με το σώμα σου χωρίς να λυγίσεις το γόνατό σου. Μετά από αυτό, κάντε 10 κυκλικές κινήσεις με αυτό και αλλάξτε το πόδι. Κρατήστε την πλάτη σας ίσια ανά πάσα στιγμή.
  • Σταθείτε στο πλάι στην καρέκλα, κρατιέστε με το χέρι σας και κάντε 20 ταλαντεύσεις με κάθε πόδι στο πλάι, συμπληρώνοντας 3 σετ. Για να αυξήσετε το φορτίο, μην κρατάτε την καρέκλα με το χέρι σας.
  • Ξαπλώστε στο πάτωμα και ανασηκώστε ρυθμικά τους γλουτούς σας πάνω-κάτω τουλάχιστον 20 φορές σε 3 σετ. Μετά από αυτό, κυλήστε στο πλάι σας και κάντε 30 ταλαντεύσεις με κάθε πόδι επάνω και μπροστά, κρατώντας το παράλληλα με το πάτωμα.
  • Τοποθετήστε τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και σηκώστε τα χέρια σας προς τα πάνω, σφίγγοντας τα στο κάστρο. Εκτελέστε ομαλές κλίσεις, πρώτα προς τη μία κατεύθυνση, μετά προς την άλλη και μετά επιστρέψτε στην αρχική θέση. Θα πρέπει να αισθάνεστε πώς τεντώνονται οι λοξοί και οι κοιλιακοί σας, κάτι που θα σας απαλλάξει σταδιακά από τα χαλαρά πλευρά.
  • Τοποθετήστε τα πόδια σας κοντά το ένα στο άλλο και κουνήστε τα πόδια σας, πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Ταυτόχρονα, στέκεστε πάντα ίσια, χωρίς να γέρνετε την πλάτη σας. Εάν αυτή η άσκηση είναι δύσκολη για εσάς, μπορείτε να κρατήσετε το χέρι σας πίσω από την πλάτη μιας καρέκλας. Εκτελέστε περίπου 15 κούνιες με κάθε πόδι σε 3 σετ.

Αλλά για να δώσουν οι ασκήσεις το μέγιστο αποτέλεσμα κατά την απώλεια βάρους, είναι απαραίτητο να τηρείτε αυστηρά τη σωστή διατροφή, επομένως περαιτέρω θα μιλήσουμε για το πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά χρησιμοποιώντας δίαιτες. Επίσης, μην ξεχνάτε την άσκηση.

Πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά ή περισσότερο με τη βοήθεια δίαιτας και τακτικών ασκήσεων;

μήλο για απώλεια βάρους σε ένα μήνα για 10 κιλά

Εκτελώντας το παραπάνω σύνολο ασκήσεων για απώλεια βάρους, καθορίστε μόνοι σας μια ατομική διατροφή. Μπορεί να αντιπροσωπεύεται από ειδικά σχεδιασμένες δίαιτες, καθώς και μια δίαιτα που βασίζεται στους κανόνες μιας υγιεινής διατροφής με ορισμένους περιορισμούς.

Ακόμα κι αν δεν είστε υποστηρικτής δίαιτας, να θυμάστε ότι για να χάσετε βάρος αποτελεσματικά, πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταλείψετε το αλκοόλ, τα λιπαρά, τα γλυκά και τα αμυλούχα τρόφιμα, εξαιρουμένων των φαστ φουντ, των γρήγορων υδατανθράκων και των κορεσμένων λιπαρών. Αντικαταστήστε τα τρόφιμα που είναι επιβλαβή για τη σιλουέτα σας με φρέσκα λαχανικά, φρούτα και δημητριακά και επίσης πίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Μειώστε τη μερίδα σας καθημερινά: με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε την πρόσληψη τροφής. Επιπλέον, σύντομα το στομάχι σας θα μειωθεί αισθητά σε όγκο και το αίσθημα της πείνας θα σταματήσει να σας ενοχλεί τόσο συχνά και θα μπορείτε να καταναλώνετε όλο και λιγότερες θερμίδες.

Εάν τολμήσετε να λάβετε δραστικά μέτρα και θέλετε να μάθετε πώς να χάσετε βάρος κατά 10 κιλά ή περισσότερο με τη βοήθεια δίαιτας, χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους:

  • Αυστηρή μονο-δίαιτα με βάση το κεφίρ χωρίς λιπαρά και το φαγόπυρο. Είναι σχεδιασμένο για 1 εβδομάδα, αν το επιθυμείτε, μπορεί να παραταθεί ή να επαναληφθεί μετά από λίγο.
  • Διατροφή με βάση τη σούπα σέλινο. Είναι από τις πιο εύκολες, γιατί αυτή η σούπα μπορεί να καταναλωθεί σε οποιαδήποτε ποσότητα κάθε φορά που αισθάνεστε πεινασμένοι, χωρίς φόβο για τη φιγούρα. Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε τα εξής προϊόντα: 1 κιλό λάχανο, 2 καρότα, 0, 5 κιλό σέλινο, 1-2 κρεμμύδια, 1-2 πιπεριές και 2 ντομάτες ή πελτές ντομάτας.
  • Άκαμπτη δίαιτα βασισμένη στη διαλείπουσα νηστεία. Αυτή η δίαιτα θα σας βοηθήσει να χάσετε 10 κιλά σε μόλις μια εβδομάδα, αλλά μπορεί να έχει πολλές αντενδείξεις, γι' αυτό σκεφτείτε προσεκτικά πριν ρισκάρετε την υγεία σας στο όνομα της απώλειας βάρους. Εναλλάσσονται οι μέρες που πίνετε μόνο μεταλλικό νερό με τις ημέρες που πίνετε ένα λίτρο γάλα. Μια από τις καθημερινές, μπορείτε να φάτε μια σαλάτα λαχανικών ή ένα φρούτο και το Σαββατοκύριακο - ένα βραστό αυγό, κρέας ή 100 γραμμάρια τυρί cottage χωρίς λιπαρά με κεφίρ.